de vereniging

Een sportvereniging die al sinds 1975 actief is in Utrecht, dat vinden we stiekem best wel bijzonder. Daarom delen we hier graag onze doelstelling, geschiedenis en verenigingsstructuur.

oprichting Kempo Vereniging Shaolin Ch'uan Fa

doelstelling

De vereniging heeft twee doelen: het bevorderen van de kennis en uitoefening van Kempo, en het faciliteren van een verenigingsgevoel voor de leden. Dit doen we met name door middel van de trainingen, het organiseren van trainingsweekenden en workshops, deelname aan landelijke trainingen en wedstrijden, en het houden van ontspannen niet-trainingsgerelateerde activiteiten. Kortom, als je lekker bij ons kan sporten, bezig bent met Kempo en het gezellig hebt met elkaar dan zijn wij blij!

geschiedenis

Kempo Vereniging Shaolin Ch'uan Fa is opgericht in 1975. Stijlhouder sifu Eric Gouda werd 2 jaar later hoofdtrainer van de vereniging. Hij heeft les gekregen van John Beentjes, Paul en Harry Gesser en later van Nono (Jerry) van der Geugten. In 1998 kreeg de vereniging een jeugd afdeling zodat ook kinderen les konden krijgen. Onder leiding van sempai Ton is deze afdeling tot op vandaag de dag zeer actief. In 2017 heeft sifu Eric Gouda het hoofdtrainerschap overgedragen aan sensei Tiemen.

verenigingsstructuur

We hanteren een klassieke verenigingsstructuur met een bestuur en leden. Het huidige bestuur bestaat uit sifu Eric, sensei Tiemen en sempai Ton. Voor meer informatie over de statuten, het huishoudelijk reglement, en sportschool reglement, zie hier.

we zijn aangesloten bij: