Ben je tussen 6 en 15 jaar en op zoek naar een vechtkunst? Of wil je leniger, sterker en geconcentreerder worden? We geven spelenderwijs les en zorgen ervoor dat jij niet alleen beter wordt in Kempo, maar ook dat je bijvoorbeeld je doorzettingsvermogen en ademhaling traint. 

trainingen

De jeugd trainingen zijn op maandag en donderdag van 18:15 tot 19:15. In het eerste gedeelte werken we vooral aan conditie, kracht, lenigheid en balans, rollen en valbreken. Het tweede gedeelte gaan we met de Kempo technieken en oefeningen aan de slag. 

Voor gemotiveerde en getalenteerde leerlingen is er de mogelijkheid om op zaterdag van 09:45 tot 11:00 te trainen voor wedstrijden. Dit gebeurt in overleg met de trainers.

activiteiten

Behalve deze Kempo trainingen hebben we ook andere activiteiten zoals trainingsdagen en wedstrijden. We organiseren bijvoorbeeld elk jaar een zomerkamp van 5 dagen in de eerste week van de officiële zomervakantie van regio midden Nederland. Dit doen we samen met onze vrienden van More Chi Martial Arts. 

trainers

Alle trainers geven les op vrijwillige basis. Omdat ze zelf al vele jaren meedraaien op de vereniging, weten ze wat er speelt in de groep en zijn ze zich bewust van de uitdagingen waar je tegenaan kan lopen als je net begint of wat er nodig is als je verder wil komen. Enkele van onze trainers zijn daarnaast in het bezit van een Leraar Martial Arts niveau 3 diploma. Ze zijn daarmee via het NOC*NSF rijkserkend gekwalificeerde trainers.