De vereniging wordt gedragen door fanatieke vrijwilligers. We zijn dankbaar voor hun inzet! Hier maak je kennis met ons team. Daarnaast hebben we een vrijwilligersgroep voor leden die af en toe willen helpen bij evenementen. Wil je daar ook bij? Stuur dan een mail naar tiemen@chuan-fa.nl.

profielfoto

sifu Eric Gouda

stijlhouder - bestuurslid - Leraar Martial Arts niveau 3
info@chuan-fa.nl

profielfoto

sensei Tiemen

hoofdtrainer - bestuurslid - Leraar Martial Arts niveau 3
info@chuan-fa.nl of tiemen@chuan-fa.nl

profielfoto

sempai Ton

bestuurslid - trainer
ton@chuan-fa.nl

profielfoto

sempai Renate

jeugd trainer

profielfoto

sempai Thierry

trainer

profielfoto

Marit

jeugd trainer - media
media@chuan-fa.nl

profielfoto

Douwe

jongeren trainer

Robin

vertrouwenscontactpersoon
vcp@chuan-fa.nl

Fotografie: Govert Pruijsen en Ronin Photography.

toelichting VCP

Sporten moet een leuke, uitdagende en vooral een gezellige tijdsbesteding zijn. We bieden al jaren een veilig sportklimaat binnen Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa, zodat iedereen hier op een veilige en leuke manier kan trainen.

Ook in de komende jaren willen we ervoor zorgen dat het sportklimaat binnen onze vereniging veilig blijft, door gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag te voorkomen en zo nodig aan te pakken. Hiervoor heeft de vereniging een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. Deze heeft hiervoor een opleiding gedaan bij het NOC*NSF, welke zich de laatste jaren sterk inzet om het sportklimaat zo veilig mogelijk te maken.

Voor meer informatie over een veilig sportklimaat, zie https://centrumveiligesport.nl/  en https://nocnsf.nl/sport-en-integriteit.  

Ik ben Robin Schraauwers en ben binnen Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa aanspreekbaar als vertrouwenscontactpersoon. Als je binnen onze vereniging te maken krijgt met pesten, (seksuele) intimidatie, ongewenste gedrag en agressie, kun je hiermee bij mij terecht. Geen probleem is te groot of te klein. Ook als je twijfelt, is het goed om contact met me op te nemen. Samen zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn om hiermee om te gaan. Ons gesprek zal vertrouwelijk tussen ons blijven. Als het noodzakelijk is dat er iemand bij betrokken wordt, zal ik dat ook eerst samen met je overleggen.

Ik ben altijd bereikbaar per e-mail (vcp@chuan-fa.nl). Ik zal contact met je opnemen om een afspraak met je te maken.