De vereniging wordt gedragen door fanatieke vrijwilligers. We zijn dankbaar voor hun inzet! Hier maak je kennis met ons team. Daarnaast hebben we een vrijwilligersgroep voor leden die af en toe willen helpen bij evenementen. Wil je daar ook bij? Stuur dan een mail naar tiemen@chuan-fa.nl.

profielfoto

sifu Eric Gouda

stijlhouder - bestuurslid - Leraar Martial Arts niveau 3

profielfoto

sensei Tiemen

hoofdtrainer - bestuurslid - Leraar Martial Arts niveau 3

profielfoto

sempai Ton

bestuurslid - trainer

profielfoto

sempai Renate

jeugd trainer

profielfoto

sempai Thierry

trainer

profielfoto

Marit

jeugd trainer - media

profielfoto

Douwe

jeugd trainer

Angela

vertrouwenscontactpersoon

profielfoto

Robin

media

Fotografie: Govert Pruijsen, Sylvia Jansen en Ronin Photography.

toelichting vertrouwenscontactpersoon

Sport staat voor iets gezonds, uitdagends en leuks. Toch komt het ongewenste gedrag tijdens het sporten helaas steeds vaker voor. In opdracht van het Ministerie van VWS is het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’ gestart. Het doel is om de komende jaren gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rond de sport te voorkomen en aan te pakken. De KNVB, KNHB en NOC*NSF zijn vanuit de sport de trekkers van het programma en hebben alle verenigingen van de provincie  Utrecht uitgenodigd om aan het programma mee te doen. Het programma loopt t/m 2016. 

Hoewel Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa altijd een veilig sportklimaat heeft kunnen bieden, willen we ook graag dat we onze leden zich veilig en vertrouwd blijven voelen. Na de uitnodiging van het  NOC*NSF hebben we een vertrouwenscontactpersoon aangesteld en deze heeft aan het aangeboden programma mee gedaan. Meer informatie hierover: http://www.nocnsf.nl/veiligsportklimaat 

Ik ben Angela Fekken-Prando en vanaf april 2014 jouw vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging. Dat houdt in dat als je binnen de vereniging te maken krijgt met pesten, (seksuele) intimidatie, ongewenste gedrag en agressie, ik je eerste aanspreekpunt ben als vertrouwenscontactpersoon. Mocht het zo zijn dat er bij je iets niet lekker zit bij de vereniging, weet dan dat je mij kan altijd benaderen en vertrouwen. Dan kan ik je helpen. Ons gesprek blijft tussen ons en als ik iemand erbij moet betrekken, dan overleg ik dat eerst met jou. Ik ben bereikbaar per mail, het adres is VCP@chuan-fa.nl. Geef dan aan hoe je door mij benaderd wil worden. Dan neem ik contact met je op.