Chuan-Fa Kempo Nederland

 

Secretariaat
Jungfrau 107
NL - 3524 WJ Utrecht
Tel. +31 (0)30 288 3688 (na 18.00 uur)
Postbank 1900427
info@kempobelangen.nl


Informatie over inschrijving Kempo Scholen

De stichting SKN is geen bond of organisatie waar scholen zich bij aan kunnen sluiten, het stelt zich alleen tot doel het Kempo in het Nederlandse taalgebied te bevorderen door middel van publicaties o.a. op het internet, boeken, video CD/DVD etc. en het verstrekken van informatie.

Middels het invullen van het formulier kan elke Kempo school een GRATIS pagina laten toevoegen aan de lijst en krijgt dan een promotie pagina op de SKN site. Je kunt ook het formulier uitprinten en aan je trainer overhandigen. Niet alle verstrekte gegevens worden op de site getoond, een deel is alleen bedoeld als inventarisatie van het Kempo in het Nederlandse taalgebied.

Indien je wijzigingen hebt, vraag dan eerst de gegevens op via hier boven genoemde email adres, je krijgt dan de mogelijkheid je gegevens zelf in de database aan te passen.

Van de steden in de lijst hiernaast zijn gegevens over Kempo scholen beschikbaar. Staat jouw school er niet bij, vraag dan aan je trainer het formulier online in te vullen of print het voor hem/haar uit. Wij willen graag zo volledig mogelijk zijn en geven geen waarde oordeel over welke school dan ook.

Klik op de gewenste plaats in de lijst hiernaast om informatie over de school te krijgen.

Startpagina's:
  • Kempo.Startpagina.nl
  • Kempo.Beginhier.nl