Een sportvereniging die al sinds 1975 actief is in Utrecht, dat vinden we stiekem best wel bijzonder. Daarom maak je hier kennis met ons team, en delen we onze doelstelling, geschiedenis, verenigingsstructuur en bij welke organisaties we zijn aangesloten.

0
oprichting Kempo Vereniging Shaolin Ch'uan Fa

doelstellingen

De vereniging heeft twee doelen: het bevorderen van de kennis en beoefening van het Shaolin Ch’uan Fa, en het faciliteren van een verenigingsgevoel voor de leden. Dit doen we met name door middel van de trainingen, het organiseren van trainingsweekenden en workshops, deelname aan landelijke trainingen en wedstrijden, en het houden van ontspannen niet-trainingsgerelateerde activiteiten. Kortom, als je lekker bij ons kan sporten, bezig bent met het Shaolin Ch’uan Fa en het gezellig hebt met elkaar dan zijn wij blij!

Het huidige bestuur bestaat uit Erwin, Michiel, Pieter en Kalman. Voor meer informatie over de statuten, het huishoudelijk reglement, en sportschool reglement, zie hier.

ons team

profielfoto

sifu Eric Gouda

stijlhouder, hoofdtrainer -
Leraar Martial Arts niveau 3

Jeroen

jongeren trainer

profielfoto

sempai Renate

jeugd trainer

profielfoto

sempai Marit

jeugd trainer - media
media@chuan-fa.nl

Pieter

secretaris

Kalman

algemeen bestuurslid

Erwin

voorzitter

Michiel

penningmeester

Adriana

Vertrouwenscontactpersoon

Fotografie: Govert Pruijsen en Ronin Photography.

toelichting VCP

geschiedenis

Kempo Vereniging Shaolin Ch’uan Fa is opgericht in 1975. Stijlhouder sifu Eric Gouda werd 2 jaar later hoofdtrainer van de vereniging. Hij heeft les gekregen van John Beentjes, Paul en Harry Gesser en later van Nono (Jerry) van der Geugten in de lijn van Paatje Lammers-van Bueren. In 1998 kreeg de vereniging een jeugd afdeling zodat ook kinderen les konden krijgen. Eerst onder leiding van Shannen en dankzij sempai Ton en sempai Renate is deze afdeling tot op vandaag de dag zeer actief. In 2017 heeft sifu Eric Gouda het hoofdtrainerschap overgedragen aan sensei Tiemen en heeft het in 2022 weer overgenomen.

bonden

Als vereniging zijn we betrokken bij verschillende bonden en organisaties die de belangen van sport en Kempo behartigen. Sport Utrecht, NOC*NSF en de FOG zijn belangrijke partners omtrent advies en (bij)scholingen. Via de KAN doen we mee aan nationaal kampioenschappen. De SKB verzorgt regionale wedstrijden, bondstrainingen, en centrale zwarte band examens.